Dupa cum am mentionat la inceput,fiind pasionata de tot ce este nou si bun am inceput sa "pierd" nopti pe internet,pe diverse bloguri si m-am indragostit de torturile acoperite cu pasta de zahar obisnuite in America si Anglia,in Europa mai putin cunoscute.Si pentru ca era ziua mea ce alt cadou mi-as fi putut dori decat un tort "ca in reviste"?!Asa ca am experimentat pentru prima data aceasta pasta si aceasta tehnica.Tot de pe culinar m-am antrenat si apoi cu trecerea timpului de la fete care au inceput sa posteze acolo si si-au facut blog personal.Prima mea maestra in aceasta tehnica a fost Dora,care intre timp a "ajuns departe".O puteti vizita pe blogul ei aici http://dora-s-sweettreasures.blogspot.it/...Grazie di cuore,Dora!un bacio.
sabato 23 febbraio 2013
tort de ziua mea
Dupa cum am mentionat la inceput,fiind pasionata de tot ce este nou si bun am inceput sa "pierd" nopti pe internet,pe diverse bloguri si m-am indragostit de torturile acoperite cu pasta de zahar obisnuite in America si Anglia,in Europa mai putin cunoscute.Si pentru ca era ziua mea ce alt cadou mi-as fi putut dori decat un tort "ca in reviste"?!Asa ca am experimentat pentru prima data aceasta pasta si aceasta tehnica.Tot de pe culinar m-am antrenat si apoi cu trecerea timpului de la fete care au inceput sa posteze acolo si si-au facut blog personal.Prima mea maestra in aceasta tehnica a fost Dora,care intre timp a "ajuns departe".O puteti vizita pe blogul ei aici http://dora-s-sweettreasures.blogspot.it/...Grazie di cuore,Dora!un bacio.
Iscriviti a:
Commenti sul post (Atom)
Nessun commento:
Posta un commento